Jiřina (66) onemocněla a teď říká: Renta z nemovitosti mi dala novou naději

Paní Jiřina ve svých 66 letech vážně onemocněla a čekala ji náročná a drahá léčba, kterou si jako vdova, která sotva vystačí s důchodem, nemohla dovolit platit.

Foto: iStock
Renta z nemovitosti pomáhá mnoha důchodcům.

„Nechtěla jsem s tím svou dceru zatěžovat, ale nakonec stejně poznala, že se něco děje. A společně jsme začaly přemýšlet, jak situaci vyřešit,“ líčí paní Jiřina.

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Léčba byla bohužel tak finančně náročná, že ani dcera paní Jiřiny na ni neměla peníze. Půjčku si ani jedna z nich vzít nemohla, protože by ji neměly z čeho splácet. A potom se dcera paní Jiřiny doslechla o Rentě z nemovitosti a zjistila si o ní všechny dostupné údaje. Po schůzce se zástupcem firmy se jí konečně trochu ulevilo, protože se tak pro její maminku objevila nová naděje.

„Nejdřív jsem měla obavy, že přijdu o své vlastní bydlení, ale dcera mi vysvětlila, že i nadále zůstanu vlastníkem nemovitosti, a že kvůli úvěru se potom sníží dědictví. Měla by to být sice samozřejmost, ale musím říct, že mě velmi potěšilo, že pro dceru je důležitější mé zdraví než peníze,“ říká paní Jiřina.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Poté se paní Jiřina sešla se zástupcem firmy FINEMO.CZ a po podepsání smlouvy jí začala pravidelně jednou měsíčně chodit na bankovní účet částka, kterou potřebovala na léčení.

„Opravdu jsem se bála, že už neuvidím vnoučka vyrůstat,“ svěřila se paní Jiřina se svými předchozími obavami, „ale prostřednictvím Renty z nemovitosti si mohu dovolit kvalitnější lékařskou péči a lepší léky. Získala jsem tak novou naději,“ dodává s úsměvem.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci komerční PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu