S Rentou z nemovitosti se důchodci nečekaných výdajů bát nemusí

Už 6 let hovoříme se seniory na téma finanční gramotnosti, děláme přednášky a radíme jim, když jsou v úzkých. Pro mnohé z nich je těžké vyjít s důchodem. Proto jsme zavedli zpětnou hypotéku, takzvanou Rentu z nemovitosti. Licenci nám udělila Česká národní banka.

Foto: iStock
Seniorka přemýšlí o svém důchodu.

Existují zhruba 4 okruhy problémů, kdy se senioři potýkají s nedostatkem peněz.

Nečekané výdaje

Porouchá se lednice, do domu zatéká, nefunguje topení. Nebo seniora zaskočí nemoc a on potřebuje drahé léky, dietní stravu, lázně. Důchod ani úspory nestačí. V takových náhlých situacích může Renta z nemovitosti pomoci vyřešit vážný problém.

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Nulové úspory

Chcete dát každý měsíc pár korun bokem, ale když uhradíte pravidelné platby, zbyde vám jen na jídlo a základní provoz domácnosti. Jak ušetřit na boty a oblečení nebo dokonce záliby, posezení v kavárně nebo na dárky pro blízké? Renta z nemovitosti, to znamená dostávat třeba 10 000 Kč měsíčně k důchodu navíc, které se budou každopádně hodit.

Skokové zvýšení výdajů

Život přináší i dramatické změny. Úmrtí partnera. Vážná nemoc, která s sebou nese velké doplatky za léky či výdaje za pečovatelku. Nebo snaha pomoci potomkům se splácením hypotéky. A senior najednou potřebuje o několik tisíc korun měsíčně více. Naše Renta z nemovitosti vám v nepříjemné situaci vytrhne trn z paty.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Neustálé odříkání

S důchodem sice vyjdete, ale každou korunu v ruce dvakrát obrátíte, než ji utratíte. Odpíráte si divadlo, masáže i dovolenou, nic si nekoupíte a bojíte se, že nezbydou peníze na Vánoce. Celý život jste dřeli, vlastníte dům nebo byt, ale hotovost žádnou a možná navíc měsíčně splácíte půjčky. Máme řešení! Jmenuje se Renta z nemovitosti a díky ní jsme život zlepšili už stovkám seniorů.

Pro nezávaznou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci komerční PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu