Díky Rentě z nemovitosti se nestresuji z nedostatku peněz

Od té doby, co jsem odešla do penze, mám často velké obavy, jestli z nízké měsíční částky pokryji všechny potřebné výdaje. A když si uvědomím, že by se mohl objevit nějaký nenadálý výdaj, zmocňuje se mě úzkost.

Foto: iStock

Opravdu jsem nečekala, že takto dopadnu. Přestože jsem po manželově smrti zdědila velký dům s krásnou zahradou, potýkám se s nedostatkem peněz.

Jsem na všechno sama a nemám kolem sebe nikoho, kdo by mi mohl pomoci. Moje jediná dcera bydlí někde za oceánem a už ani nevím, jak vypadá. Své dvě malinké vnučky jsem ještě neviděla a s postupem času pomalu přestávám doufat, že se tak stane.

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Půjčovat si peníze od známých nebo od banky nechci. Vždy jsem žila tak, abych se nezadlužovala, a nebudu to dělat ani na stará kolena. Těžko bych to potom splácela ze směšně malého důchodu.

Když už jsem začala propadat beznaději, zaslechla jsem v televizi o Rentě z nemovitosti. První, co mě napadlo, bylo, že mě ten produkt připraví o bydlení.

Nejdřív jsem ho hned zavrhla, ale později mi to nedalo a vyhledala jsem si detailnější informace. Zjistila jsem, že společnost FINEMO.CZ, která produkt poskytuje, vlastní licenci od České národní banky a je pod její pravidelnou kontrolou. Díky této informaci jsem si domluvila ve společnosti schůzku a nechala si připravit předběžnou kalkulaci.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Protože jsem velmi nedůvěřivý člověk, dlouho jsem si to promýšlela. Jedinou nevýhodou bylo, že o vyplacenou částku je později snížena hodnota dědictví, ale to mě opravdu trápit nemusí. Vzhledem k tomu, jak se ke mně dcera chová, nemám potřebu jí něco nechávat. Díky Rentě z nemovitosti od FINEMO.CZ zase konečně dokáži klidně spát.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu