Odebírejte Důchodový newsletter: Aktuální informace, rady a komentáře

Každý měsíc posíláme bezplatný newsletter, který doporučujeme současným i budoucím důchodcům. Dozvíte se v něm všechny důležité informace o tom, co se v oblasti důchodů děje a co se chystá.

Foto: Adobe Stock

Zajímá vás dění okolo důchodů? Chcete vědět, co politici připravují nebo jak se změní důchodová pravidla? S naším newsletterem budete vždy v obraze.

Připravuje ho osobně David Budai, šéfredaktor portálu České důchody. Je autorem oblíbené příručky Do důchodu bez nemilých překvapení, která lidem radí, jak se připravit na budoucí důchod. Pravidelně také komentuje dění kolem důchodů a pečlivě sleduje, jaké legislativní změny politici chystají.

Důchodový newsletter posíláme každý měsíc a dozvíte se v něm:

  • Aktuální informace pro současné i budoucí důchodce.
  • Upozornění na změny zákonů a pravidel výpočtu důchodů.
  • Upozornění, že jsme zveřejnili nové kalkulačky na výpočet valorizace důchodů.
  • Upozornění na nové návody pro ty, kteří se brzy chystají do důchodu.
  • Jaké změny se chystají v rámci velké důchodové reformy.
  • Exkluzivní komentáře Davida Budaie k tomu, co politici dělají nebo říkají.
  • Upozornění na naše nové služby nebo příručky.

Pokud máte o bezplatné zasílání Důchodového newsletteru zájem, můžete se přihlásit na této stránce. (Stačí zadat váš e-mail a kliknout na tlačítko Odebírat.)

Důchodový newsletter si můžete kdykoliv bez problémů odhlásit. K tomu je určený odkaz, který je vždy na konci každého e-mailu.

Upozornění: Pokud newsletter v doručené poště nevidíte, zkontrolujte si složky Reklamy, Hromadné nebo Spam. Někdy se bohužel stává, že tam náš newsletter skončí. V takovém případě si můžete v e-mailové schránce vždy nastavit, aby vám newsletter chodil do doručené pošty.

Formulář pro přihlášení se nachází také na konci tohoto článku (níže).

Důchodový newsletter

Pravidelné novinky a rady k důchodům. Ať vám nic důležitého neunikne!
Newsletter zasíláme zdarma a z odběru se můžete kdykoliv odhlásit v každém zaslaném e-mailu. Pokud důchodové newslettery v doručené poště nevidíte, zkontrolujte si složky Reklamy, Hromadné nebo Spam.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Více k tématu