Nemáte v důchodu na splácení půjčky? Marii pomohla Renta z nemovitosti

Když si paní Marie brala půjčku na rekonstrukci bytu, bylo jí 55 let. Těšila se na novou, zděnou koupelnu a moderní kuchyň s myčkou nádobí. Měla dobře placenou práci, a tak jí splátky překlenovacího úvěru ve výši necelých 4 000 Kč nepřipadaly nijak přemrštěné. Situace se však dramaticky změnila, když odešla do důchodu.

Foto: iStock
Paní Marie využila Rentu z nemovitosti.

Paní Marie byla odjakživa domácký typ. Jenže byt potřeboval po čase zvelebit, protože staré vybavení dosluhovalo. Proto se Marie v 55 letech rozhodla pro radikální řez: nechá si byt za 400 000 Kč zrekonstruovat!

Vše dopadlo na výbornou a paní Marie se pohodlného bydlení nemohla nabažit.

Jenže štěstí netrvalo dlouho. Když začala pobírat důchod, pravidelné splátky úvěru citelně nabouraly její domácí rozpočet. Úspory se tenčily. Co teď?

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Marie náhodou narazila na produkt pro seniory, jímž je Renta z nemovitosti. Chtěla vědět víc, a tak se obrátila na společnost FINEMO.CZ. Jednání bylo otevřené, věcné a seriózní. S úlevou zjistila, že v tísnivé finanční situaci není sama, Rentu využily už stovky seniorů.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Paní Marie si vzala čas na rozmyšlenou. Zvážila všechna pro a proti, a nakonec na výhodnou nabídku kývla. Pak se věci daly rychle do pohybu. Nejprve doplatila zbytek překlenovacího úvěru a něco si dala bokem. Věděla, jak je ponižující, když chybí peníze.

Splátek Renty se nebála, ty přecházejí na dědice. Naštěstí bydlela v místě, kde ceny nemovitostí stoupaly a zájem o byty byl obrovský. Rekonstrukce navíc hodnotu bytu významně zvedla. Paní Marie se znovu mohla radovat ze svého domova, aniž by čehokoli litovala.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu