Manželé v důchodu popsali těžké chvíle: Renta z nemovitosti zachránila našeho syna před exekucí

Když manželé Jarmila a Zdeněk Soukupovi odešli do důchodu a těšili se, že si budou užívat zaslouženého klidu, dostal se jejich syn Tomáš do vážných finančních problémů. Nedařilo se mu v podnikání, ale protože doufal, že se to zlepší, půjčoval si stále dál.

Foto: iStock
Renta z nemovitosti pomohla manželům v důchodu.

Potom už mu však nikdo půjčit nechtěl. Neměl peníze na splátky, ani na vyrovnání dluhu a hrozila mu exekuce.

„Když za námi Tomáš přišel, byli jsme v šoku. Nejdřív jsme se na něj strašně zlobili, jak to mohl nechat zajít tak daleko,“ říká smutně paní Jarmila. „Jenže jsme ho nemohli nechat napospas osudu.“

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Syn manželů Soukupových jim navrhl, že by zastavil jejich nemovitost, aby mu banka půjčila další peníze. Jenomže toho se Jarmila se Zdeňkem báli, protože nechtěli v důchodu přijít o svůj byt. A tak začali hledat na internetu informace o jiných možnostech a dočetli se o Rentě z nemovitosti, kterou poskytuje společnost FINEMO.CZ.

„Když nám zástupce společnosti všechno vysvětlil, věděli jsme, že je to pro vyřešení synových problémů nejlepší volba. Nepřijdeme tak o bydlení a zůstaneme dál vlastníky našeho bytu. Krom toho za života nemusíme nic splácet a o vybranou částku se potom sníží hodnota dědictví,“ vypráví paní Jarmila a z jejího úsměvu je znát, že se jí dost ulevilo.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Manželé Soukupovi se rozhodli pro výplatu jednorázové částky převyšující milion korun, z níž pomohli synovi zaplatit dluhy, a ještě jim zbylo něco na spokojenější život.

„Teď už je všechno v pořádku. Syn přestal podnikat, našel si práci a všichni můžeme konečně klidně spát,“ usmívá se paní Jarmila.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci komerční PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu