Málo peněz v důchodu? To už naštěstí neřeším!

Káva s kamarádkou, jóga a cestování za vnoučaty. Jsem šťastná, že si svůj život v důchodu můžu konečně užívat. Prvních deset let v penzi ale bylo krušných. Nový směr mému životu dala Renta z nemovitosti.

Foto: iStock
Důchodkyně si užívá Rentu z nemovitosti.

Po vstupu do penze jsem si moc vyskakovat nemohla. Životní standard mi prudce klesl především po smrti manžela. Byla jsem šťastná, že mám alespoň kde bydlet. Ještě s manželem jsme si naštěstí pořídili byt na hypotéku, kterou se nám podařilo před lety splatit.

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Byt mi pomohl podruhé

A teď mi můj byt nečekaně pomohl znovu. Živoření skončilo a já se konečně rozlétla. Renta z nemovitosti je pro lidi, jako jsem já, skvělé řešení. Podobně jako při hypotéce jsem si půjčila peníze, za které ručím svým bytem, ale za života nic splácet nemusím – to je na Rentě právě výjimečné. Nic podobného u nás pro seniory neexistuje. Byt si do hrobu nevezmu, tak si peníze v něm „uložené“ ráda užiju.

Seriózní jednání

Zjistila jsem, že Rentu z nemovitosti v Česku nabízí jen jedna společnost – FINEMO.CZ. Jednání po telefonu i osobně probíhalo vždy velmi seriózně. Nyní mi tedy již rok na účet chodí každý měsíc 9 000 Kč. A to jsem si na začátku nechala ještě vyplatit jednorázově 200 tisíc korun na vytoužené úpravy v bytě.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Víc peněz v důchodu

A proč je pro mě Renta z nemovitosti tak výhodná? Mám víc peněz na život, na koníčky, na lékaře, na zábavu. Byt navíc zůstává v mém vlastnictví a nemusím nic splácet. Vím, že až zemřu, vše vypořádají mé děti, aniž by je celá záležitost finančně zatížila. Renta z nemovitosti mi vrátila klid do života.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu