S Rentou z nemovitosti od FINEMO.CZ se mi žije lépe

Někteří lidé mají pocit, že odejít do penze znamená přestat žít. Paní Anna se s tímto názorem u svých kamarádek setkávala často. Zůstávaly doma a v podstatě jen čekaly, až zemřou. Paní Anně odpovídaly, že taková je prostě situace v důchodu a že s tím nic nezmůže. S takovým prožitím stáří se však ona nechtěla smířit.

Foto: iStock

Na důchod se moc těšila. Celý život tvrdě pracovala, vychovala tři děti a nikdy neměla čas na své koníčky. Když jí však přišla první výplata důchodu, její nadšení rychle opadlo. Měla sice vlastní bydlení, ale na další výdaje jí mnoho peněz nezbývalo. Začala přemýšlet o tom, jestli její kamarádky přece jen nemají pravdu.

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

A potom se jednoho dne dozvěděla z novinového článku o Rentě z nemovitosti, kterou v České republice poskytuje společnost FINEMO.CZ. „Nejdříve jsem tomu nechtěla moc věřit, protože jsem měla strach, zda se nejedná o něco podvodného a abych nepřišla o bydlení,“ líčí své předchozí obavy paní Anna.

Stále jí to však leželo v hlavě, a tak si domluvila schůzku s obchodním zástupcem firmy. Tam zjistila, že i nadále zůstane vlastníkem nemovitosti, a že o úvěr se později sníží hodnota dědictví.

Vzhledem k tomu, že její děti byly zaopatřené a měly své rodiny, to pro ni nepředstavovalo problém. Samozřejmě to s nimi probrala a ony ji v tom jenom podpořily.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Naopak byly rády, že jejich matka v důchodu nerezignovala na život, nýbrž si ho začala užívat.

Najednou měla dostatek peněz na své koníčky, které léta zanedbávala. Rentu z nemovitosti nakonec doporučila i svým kamarádkám a společně vyrazily na dovolenou.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci komerční PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu