Když rodina potřebuje finanční pomoc, je tu Renta z nemovitosti

Když pan Karel v 65 letech odešel do důchodu, jeho syn se dostal do vážných finančních problémů a hrozilo, že on a jeho rodina s dvěma malými dětmi přijdou o střechu nad hlavou. Jenomže pan Karel ze svého důchodu sotva vyžil a nedokázal synovi pomoct. Byl z toho velmi zoufalý.

Foto: iStock

Jediné, co ho napadlo, bylo prodat svůj byt a zakoupit menší, jenže to si nedokázal příliš představit. Jednalo se o jeho domov, kde strávil mnoho let a chtěl tam i dožít.

Prodat svůj byt s právem dožití zaneseným v katastru nemovitostí také nechtěl, protože znal příběhy některých svých přátel, kteří to udělali a neskončili dobře.

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Když se později v jednom novinovém článku dočetl o Rentě z nemovitosti, na jeho tváři se konečně objevil úsměv. Uvědomil si, že by tak mohl syna zachránit. Pan Karel kupoval svůj byt před mnoha lety, a když zjistil, jaká je jeho aktuální hodnota, byl velmi překvapen, jak dobrou investici kdysi udělal.

„Vlastně jsem si nikdy neuvědomil, že se ze mě postupem času stal milionář,“ říká pan Karel po tom, co se setkal se zástupcem společnosti FINEMO.CZ.

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Nejdřív vše probral se synem, který byl z této možnosti samozřejmě nadšený. Vše důkladně prostudovali a syn panu Karlovi navrhl, že by si kromě výplaty jednorázové částky mohl domluvit i měsíční přilepšení k důchodu.

„Pomůžu synovi a jeho rodině, zlepším svůj životní standard, budu zabezpečený a ještě zůstanu vlastníkem nemovitosti. To je skvělé,“ usmívá se pan Karel.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu