Když peníze z důchodu nestačí…

Paní Daně je 67 let. Po odchodu do penze zjistila, že jen s důchodem ve svém domku nevyžije. Svého bydlení se ale vzdát nechtěla. Pomohl jí finanční produkt pro seniory – Renta z nemovitosti.

Foto: iStock
Paní Dana využila Rentu z nemovitosti.

O Rentě z nemovitosti se dočetla v časopise. Zaujala ji možnost, že by svůj dům mohla využít k tomu, aby získala větší obnos peněz, aniž by dům musela prodat.

Zmínila se o tom dceři, která tou dobou pobývala v USA. Ta hned věděla, o co se jedná, neboť v USA je tato varianta získání peněz z nemovitosti velmi oblíbená. Maminku tedy podpořila, aby neváhala zjistit, jak Renta z nemovitosti funguje.

Výhody Renty z nemovitosti:

  • Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).
  • Za života nemusíte nic splácet.
  • Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.
  • Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

„Byla jsem ráda, že jsem se mohla poradit s dcerou a hlavně, že mi Rentu schválila. Pochopila, že pokud nemá člověk našetřen větší obnos a chce prožít důchod důstojně, je Renta z nemovitosti výbornou volbou,“ vysvětluje Dana.

Výše Renty z nemovitosti sice byla nižší, než kolik by získala prodejem, ale skvělé jí přišlo, že o dům nepřijde, protože zůstane v jejím vlastnictví. To rozhodlo a paní Dana si Rentu z nemovitosti pořídila.

„Se zástupcem FINEMO.CZ jsme prošli smlouvu, nechala jsem odhadnout cenu domu a do měsíce bylo vše vyřešeno. Nakonec jsem počkala na zápis zástavního práva do katastru nemovitostí a nyní již dostávám každý měsíc peníze na účet.“

Chcete vědět víc?

  • Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na rentaznemovitosti.cz.
  • Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.
  • Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.
  • Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Paní Dana se rozhodla pro měsíční výplatu peněz a tím si téměř zdvojnásobila současný důchod.

„Najednou si mohu koupit i něco pěkného na sebe, zajet do lázní a ještě mohu přilepšit vnoučatům. Je to skvělý pocit.“ Dodává paní Dana.

Pro bezplatnou kalkulaci Renty z nemovitosti stačí vyplnit formulář Získejte kalkulaci Renty, který je součástí tohoto článku. Článek vznikl v rámci PR spolupráce se společností Finemo.

Více k tématu